90% трофічних виразок заживає за два місяці, інші 10% за півроку

Пацієнтка Л.  Жінка сімдесяти років звернулася в клініку на почервоніння гомілки й формування в нижній її третини трофічних виразок. (Фото 1) так виглядала її кінцівка до лікування. Турбував сильний біль і печіння в кінцівці, особливо в області рани. Також, відзначала порушення загального стану, підвищення температури тіла. Ці неприємності порушували її сон і погіршили якість життя.

Яку допомогу пацієнтка Л. отримала? Ми наклали пов’язки Гелокаст по 10 днів два рази й провели один курс фізіотерапії. Фізіотерапія включала мікрохвильову терапію і лазер. Мікрохвильова терапія впливає на біологічно активні точки, чим стимулює імунітет і захищає рану від мікробів. Лазер стимулює загоєння рани за рахунок посилення кровотоку в ній.

Гелокаст компресійна пов’язка з лікарським просоченням посилює венозний і лімфатичний відтік з периферії й стимулює регенерацію шкіри в області рани.

Фото пацієнтки через два місяці (фото 2). Ми бачимо відновлений шкірний покрив в області трофічної виразки і відсутність набряку і почервоніння гомілки.

Пацієнтка Л. Одна з багатьох наших людей не тільки з Хмельницького, Київа, Чернівців, а й з інших міст. Всі вони мають проблему трофічної виразки гомілки через хронічність венозної недостатності і порушення лімфовідтоку. Наша методика в переважній кількості випадків забезпечує загоєння трофічної виразки повністю.

Якщо ви маєте проблему і хочете опинитися серед тих, хто залишив виразку в минулому, звертайтеся в клініку «Медпрактика здоров’я» за телефонами:

+38(063) 631-50-35

+38(098) 997-17-09

Реабілітація після видалення грижі диску Оптимізовані підходи до лікування ревматоїдного артриту ревматолог Кононенко Т.В,

Записатись на консультацію

Бажаєте записатись? Заповніть форму і наш адміністратор зв’яжеться з вами найближчим часом