Ультразвукове обстеження суглобів в Медпрактика здоров'я Запис за телефонами +38(098)997 17 09; +38(063)631 50 35

 В  «Медпрактиці здоров’я» проводимо Ультразвукове дослідження суглобів, зв’язок і сухожиль, також відоме як ультразвукове дослідження опорно-рухового апарату.

Описание: 🌺 проводиться лікарем що ставить діагноз та лікує

 Важливо, що обстеження проводиться лікарем ревматологом після огляду пацієнта, це означає що лікар вже знає де шукати і що шукати. Не витрачаючи вашого часу одразу після огляду за допомогою ультразвуку встановлює/уточнює важливі моменти, які ведуть до постановки вірного діагнозу. Важливо зазначити, що хворі суглоби можуть бути лише частиною симптомів захворювання, тому важливе ультразвукове обстеження не лише суглобів, а і інших органів, яке за потреби проводиться одразу. Також лікар оцінює обстеження, які вже є, та призначає нові необхідні обстеження та лікування.

Описание: 🌺 Проводиться ультразвукове обстеження кистей, стоп, плечових, кульшових, ліктьових, колінних суглобів, гомілково-ступневих суглобів та м’яких тканин включно зі шкірою, підшкірною клітковиною, зв’язками, сухожилками, сумками.

        

                               

                        

 

Описание: 🌺 візуалізація в реальному часі

  Однією з найбільш значущих переваг ультразвуку є його здатність надавати зображення в режимі реального часу. Це означає, що лікар УЗ діагностики може динамічно візуалізувати рухи суглобів, зв’язок і сухожиль, коли вони виконують різні рухи. Це дозволяє більш комплексно оцінити діючі структури, що є особливо корисним для діагностики певних станів або травм. Також ця властивість допомагає проводити локальні ін’єкції під контролем ультразвуку.

 

Описание: 🌺 неінвазивність

 Ультразвукова візуалізація є неінвазивною, тобто не вимагає використання іонізуючого випромінювання або ін’єкцій контрастних речовин. Це безпечний метод візуалізації, який можна використовувати неодноразово без ризику опромінення.

Описание: 🌺 оцінка зв'язки та сухожилка підчас руху (властивість лише УЗД)

 Динамічне оцінювання: ультразвук забезпечує динамічне оцінювання структур опорно-рухового апарату, дозволяючи оцінити рух, функцію та навантаження на тканини в реальному часі. Ця динамічна оцінка може бути неоціненною для діагностики таких станів, як розриви сухожиль, пошкодження зв’язок або нестабільність суглобів.

Описание: 🌺 доступна вартість

 Порівняно з іншими методами візуалізації, такими як МРТ або КТ, вартість УЗД значно менша.

Описание: 🌺 безпека

  Відсутність радіаційного впливу: оскільки ультразвукове зображення не використовує іонізуюче випромінювання, воно вважається безпечним для пацієнтів будь-якого віку, включаючи вагітних жінок і дітей. Його можна використовувати для моніторингу умов протягом тривалого часу, не турбуючись про кумулятивне опромінення.

Описание: 🌺 оцінка ефективності лікування в динаміці лікуючим лікарем

  Лікар та пацієнт зацікавленні в результаті лікування. За допомогою ультразвуку можна легко порівняти стан суглобів до, підчас та після лікування суглобів та оцінити динаміку та ефективність лікування.

 

 Ультразвукове обстеження стало безцінним інструментом у діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань і травм опорно-рухового апарату у нас в клініці «Медпрактика здоров'я»

Запис за телефонами +38(098)997 17 09

                                              +38(063)631 50 35

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 63

 

МАСАЖ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ тел. +380 63 631 50 35 +380 98 997 17 09 +38 0382 65 80 21 Оптимізовані підходи до лікування ревматоїдного артриту ревматолог Кононенко Т.В,

Записатись на консультацію

Бажаєте записатись? Заповніть форму і наш адміністратор зв’яжеться з вами найближчим часом