Оптимізовані підходи до лікування ревматоїдного артриту ревматолог Кононенко Т.В,

Щодня звертаються нові пацієнти зі скаргами на скутість, набряк та біль різної інтенсивності в суглобах. До того, як звернутись до лікаря терплять, деякі самостійно приймають протизапальні засоби, а ще гірше гормональні препарати.

 Хочу нагадати, що  ревматоїдний артрит відноситься до хвороб, які неможливо вилікувати, але їх можна тримати під контролем і попередити ускладнення.

Для досягнення ремісії проводимо різнопланове лікування, яке на протязі багатьох років довело свою ефективність. Наш підхід дозволяє точно спрямовано лікувати запалення уражених суглобів, мінімізуючи побічні ефекти.

   Оптимізоване лікування ревматоїдного артриту включає в себе лікарські засоби відповідно до сучасних протоколів лікування з урахуванням індивідуальних особливостей перебігу РА; фізіотерапевтичне лікування а саме мікрохвильову резонансну терапію, яка робить медикаментозне лікування більш ефективним, позитивно впливає на імунітет пацієнта, забезпечує швидке виведення пацієнта в ремісію.   

 Магніт, лазер та ультразвукова терапія зменшують запалення в суглобах, завдяки цьому зменшується біль на тривалий термін та блокується процес руйнування суглобів.

     електротерапія       високоінтенсивний лазер                 

 

Електротерапія знімає м’язевий спазм, який присутній при вираженому болю,  а також посилює метаболізм тканин, які страждають від хвороби тим самим оберігаючи їх від руйнування.

Магніт                                                                      Ультразвук

                                                 

Хворіючи на ревматоїдний артрит можна жити нормальним життям, працювати і бути щасливою людиною. Для цього потрібно зовсім небагато. Адекватне лікування та систематичний лікарський контроль.

Запис за телефонами +38(098)997 17 09

                                              +38(063)631 50 35

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 63

Лікування невропатії великогомілкового нерва

Записатись на консультацію

Бажаєте записатись? Заповніть форму і наш адміністратор зв’яжеться з вами найближчим часом