Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

вся правда про аналізи

Аналізи і їх правдивість у нашому Хмельницькому-це просто катастрофа.У чоловіка заболіли суглоби ніг,ми звернулись в свою поліклініку №4 , здали аналізи на ревмопроби .Нам сказали , що вони дещо викликають сумніви і відправили здати ще раз аналізи крові в поліклініці МВД.Ми ще раз здали аналізи крові .Там знайшли багато сечової кислоти і сказали, що це схоже на подагру. Терапевта це збило з пантелику, нас теж. Ми звернулися в Ділу , на цей раз у аналізах нічого поганого не знайшли. Ми шоковані, коліна болять, діагнозу нема, лікування теж.Що робити???

Комментарии

  • Я уже давно для сдачи анализов выбрала Лабораторию Др. Редгера https://redgerlab.kiev.ua/ . Нравится как там все устроено и вообще профессионализм с которым выполняются все процедуры. Опытные медсестры с первого раза попадают в вену при анализах и готовы оказать первую помощь тем, кому становится плохо во время сдачи. Результаты приходят точно в срок.

  • В нашому місті не тільки з аналізами така ситуація, те саме з УЗІ...В поліклініці №2 мені поставили камені жовчного пузиря, в міські лікарні знайшли збільшену печінку,і порадили піти ще на супер апарат в онкодиспансер. То в тих установах мене хоч трохи дивилися. А в тому диспансері прийом на УЗІ 2 хвилини і слєдующий. Там взагалі кісти понаходили на печінці. Я не витримав , звернувся до часніків.Мене в клініці дивилася доктор Рубас Тетяна, яка все пояснила, виявилося ,що в мене немає ніяких кіст, ніякого камінця, натомість є загиб жовчного і від того пристіноковий осад....Ніякої збільшеної печінки ....От вам і діагностика...А хай їм грець...
  • Знайома ситуація! Зі мною таке ж відбувалося в оксфорд-медікал. Поки все здавала /і то напевно ще не все/, на лікування реально просто не вистачило грошей. Як потім вияснилось, всі лікарі зав"язані на проценті від кожного зданого аналіза, тому чим більше хворих кожен з них направляє на обстеження-тим більше він має прибутку. От і вся арифметика-такий собі медичний біснез!
Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.