Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

англомовний лікар у Хмельницькому-це круто

Тривалий час живу і працюю у Великобританії. Маю чоловіка англійця. В побуті спілкування англійською,бо ми з дітьми живемо там. У матері юбілей-75 років,з них 50 років вона з батьком разом.Отож, ми безумовно прилетіли до України.Сталося так, що у чоловіка раптово сталося загострення болю у суглобах обох стоп.Він кілька років хворіє на артрит.Хоча загострення такого давно не було.МИ ж без ліків тут.Кого шукати, ?у нас був розпач .Родичі тривалий час лікуються у Медпрактиці лікаря Пілюйко.Отож ,ми звернулись туди.Приємно були вражені знанням англійської лікарем ревматологом Тамарою Кононенко. Чоловіка відверто вразив рівень професіоналізму лікарського та знання його мови.Ми дуже задоволені.Хочу наголосити ,що для мого рідного міста Хмельницький-це вагомий показник!Мені це дуже приємно. Лікар Тамара Кононенко-ми вам щиро вдячні .

Комментарии

  • DorDor

    Не хвилюйтесь. Допоможемо. Але він, здається, вже був у нас вчора. Все ОК.

  • Доброго дня. Якщо до вас прийде мій друг, він подорожує по Україні, сам з Індії, англомовний, але в нього трохи специфічна англійська. Я на жаль не зможу його супроводити, а в нього дуже болить та розпухло коліно. Ви його приймете у вашій клініці?

  • Мне лишь бы помогли. Остальное не важно. У меня с желудком проблемы. Я слышала, что доктор Кононенко имеет какое-то новое оборудование и по язве желудка и по проблемам с кишечником. У кого отзывы? Кто лечился?

  • А вартість лікування така сама як я в україномовних чи дорожче?
  • Так, дійсно. В медпрактиці здоров'я вільно спілкуються англійською мовою два лікаря, також розмовляють польскою два, а ще італійською спілкуються адміністратор та лікар-невролог. Знання мов не тільки прикрашає життя і створює нові можливості. Це ще дуже зручно для жителів інших країн, коли вони перебувають на території України і власне у Хмельницькому
Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.