Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Гіпертонічна хвороба

Понад три місяці в мене боліла голова, пив всіляки таблетки для покращення кровотоку в головному мозку, потім покращував венозний відтік. Все марно, голова боліти не переставала. І яким було моє здивування, коли мені нарешті поміряли тиск і він виявився аж надто високим, як для мене. Зараз вже місяць як приймаю таблетки від підвищеного тиску і почуваю себе добре, головний біль пройшов. Я до чого це пишу, щоб попередити, якщо у вас болить голова, то ви спочатку поміряйте тиск.
«13456789

Комментарии

  • Так, в інструкції про це йдеться, але ж не обовязково у всіх ця побічна дія має бути. Якщо в когось є кофти https://fashion-ua.com.ua/muzhskie_kofty то тоді можна і припинити приймати, замінити на інші ліки. Ніяких проблем тут не бачу.

  • Плохо переношу препараты, стараюсь свести их прием к минимуму. Как можно снизить давление без лекарств. В инете много методик, но пока не пробовала. Хочу узнать испытанные.

  • @Misha2005 написал:
    Підбиріть правильні ліки і все буде ок

    Я понял что вам это удалось. Что принимаете?

  • Приймаю таблетки постійно, хоч тиск час від часу зявляється. Але лікар сказав приймати, от я і слухаюсь. Маю сказати, що були кризи, зараз немає, хоча часто нервую.

  • @Владислав написал:
    Мені від тиску допомагає масаж шиї. Таблетки теж діють, але я не хочу їх постійно приймати. Масажу вистачає на 3 місяця. Тиск одразу падає, прохожу 7-10 днів, тоді три місяця живу без таблеток з нормальним тиском.

    Один раз спробував сильний масаж, тиск піднявся. Більше не роблю. Хіба легкий масаж можна, сильний не хочу.

  • @Владислав написал:
    Мені від тиску допомагає масаж шиї. Таблетки теж діють, але я не хочу їх постійно приймати. Масажу вистачає на 3 місяця. Тиск одразу падає, прохожу 7-10 днів, тоді три місяця живу без таблеток з нормальним тиском.

    Мы тоже попробовали на давление массаж сделать, оно еще больше поднялось. Больше без экспериментов, таблетки значить таблетки. Хотя, возможно микроволны и пиявки. От этого хотя бы хуже не будет.

  • Ага, добре коли тиск і голова болить. Я до того, що може бути високий тиск, а людина не підозрюватиме. Тиск краще перевіряти просто так, незалежно від того болить голова чи ні.

  • Мені від тиску допомагає масаж шиї. Таблетки теж діють, але я не хочу їх постійно приймати. Масажу вистачає на 3 місяця. Тиск одразу падає, прохожу 7-10 днів, тоді три місяця живу без таблеток з нормальним тиском.

  • У меня тоже полгода назад перепады давления, каптоприл не очень то помогал, вернее помогал, но не надолго. Оказалось, что другие таблетки надо было принимать. Каптоприл это я сама себе прописала. Доктор прописала другие, Тиара трио, сейчас все стабилизаровалось, давление 130/80 мое рабочее, скачков нет несмотря на нервы.

  • Я і не знала, що маю підвищений тиск, лікувалась у Тамари Віталіївни, з приводу псоріазу. Вона наміряла 160/100, було відчуття норми, не підозрювала що таке може бути, адже мені тільки 35. Переміряли ще декілька разів, було весь час високе. Зараз приймаю ліки. Ось таке.

  • Чи треба приймати ліки від тиску. Я вже рік три місяці приймаю, тиск нормальний. Може досить?

  • Приймаю Трітаце та раз на півроку ходжу на фізіотерапію з приводу подагри та гіпертонічної хвороби. Фізіотерапія і на суглоби і на гіпертонію. Апарат один. Один день протокол на суглоби, другий вплив на тиск. Раніше скільки ліків не пробував толку було мало, зараз достатньо однєї таблетки трітаце, і кризи не трапляються, тиск тримається 130/80 це мій робочий. Завдяки електротерапії. Раніше був трітаце без електротерапії швидка була в мене через день.

  • Легко сказать, подобрать. Самому это сделать сложно. И врачи пробовали, не очень то получается. Интересен опыт Никоса, использование аппаратов для снижененя давления. Насколько я поняла это на базе медпрактики здоровья. Там больше по суставам, оказывается не только. Завтра справлюсь.

  • Підбиріть правильні ліки і все буде ок

  • Гіпертонічна хвороба це те, що потрібно лікувати вже і постійно. Якщо не лікувати,то це шлях до інсульту. Тому не нехтуйте. Я в свій час не звертав уваги, і дорого заплатив. Хоча лікарка мене попереджала. Зараз постійно приймаю ліки, які не дуже мені допомагали. Результативною виявилась комбінація ліків, мікрохвильової терапії та електротерапії. Після пятого сеансу тиск почав якось реагувати на лікування, зараз 140/80. Хоча іще десять днів тому був 210/110. Потрібно пробувати різні методи, якщо не допомагає щось одне, допоможе інше чи комбінація.

  • Я стал мучиться с гипертонией еще пять лет назад и обошел немало врачей и куча обследований позади, но меня только напичкали горой лекарств, без них уже и нельзя было, особо не помогало ничего. Потом нашел по отзывам клинику Резонанс в Киеве и так как они занимаются такими проблемами со здоровьем хронического характера, то у них мне и схему лечения подобрали, и она отличалась от прежней, я пил настойки, по времени, по схеме, но это несложно было. Уже намного лучше стало. Таких прыжков давления нет больше. Но я еще продолжаю лечение и надеюсь, что удастся получить и более оптимистичный результат, все к этому идет

  • Ниркові проби ок. УЗД нирок, наднирників ок. Ось і думаю який сенс з тих таблеток . Потрібно міняти ?? Чи вони вже і не допоможуть ?? Пити по 3 вида в день не буду. Ось і мучить таке питання... Можливо щось для профілактики є що допоможе ... Лікарям пофіг ... В них щось питаєш, а вони тільки руками розводять.... Хіба що йти в платну клініку на обстеження можливо там якийсь толк буде ..

  • Маю проблеми з тиском з 18 років... Із за цього не пішов в армію. Тиск150/100, нічого не робив бо не знав наслідків. Зараз 27, тиск такий же. Ходив на обстеження УЗД всього що може сприяти ... Все ок. Лікарі просто порадили пити рамімед 5мг. Ну толку від нього ніякого .... Купив тонометр електронний... На замірах вдома тиск 140-9 (інколи буває вище, коли приженусь на всіх парах і давай міряти) 86-99. Побачили тільки гіпоплазію лівої вертебоальної артерії і сказали , що вони тут ні до чого

  • Добрый день. У меня обнаружили высокое давление, мой семейный врач написал лечение Рамизес 5 мг раз в сутки.\r\nТак принимаю уже недели три. Изменений никаких не заметил, пошел опять к врачу, мне увеличили дозу до 10 мг в сутки, но результат тот же.\r\nНи капли давление не упало. Подскажите, какие лекарства на самом деле снижают давление, я очень боюсь осложнений, надо срочно выровнять давление до нормы, мне\r\nскоро надо ехать на работу, надо быть здоровым, а то забракуют. Подскажите пожалуйста, буду очень благодарен.
  • Завжди будь ласка, радий допомогти. Тільки вже памятайте, що ліки постійно приймати треба. На покидайте приймати.
  • Спасибо вам большое за совет, если бы не вы то до сих пор бы мучилась от перепадов давления.\r\nОбследовалась, слава богу, ничего страшного не обнаружили, но лечение от гипертонии назначили. \r\nНазначили таблетки, которые постоянно надо принимать. Стала принимать и давление стабилизировалось.\r\nПусть на таблетках, но зато нормально себя чувствую.
  • Вам негайно потрібно обстежитись. Тиск що зявився раптово и погано знімається заслуговує на увагу.\r\nЗверніться до лікаря якому ви довіряєте, нехай проведе вас.
  • Целую неделю давление 160 на 100 ничем не могу сбить, перепробовала все лекарства. Помогает только клофелин.\r\nПосле него не очень хорошо себя чувствую. ДО этого давления небыло.\r\nСкажите, это уже навсегда или пройдет. МОжет знает кто, сталкивался с похожим?
  • Дякую, обовязково спробую.
  • Це робиться за одну мить. ПРосто сядьте і усвідомте, що боятись нічого.
  • ТАк, я вас зрозуміла. Але ще потрібен час щоб позбутись страхів.
  • Попри вірогідний, але не попри наявний. Звісно, якщо ви матимете побічні прояви, то далі приймати ліки не варто.
  • Тобто ви радите приймати ліки попри їх негативний вплив?
  • Так, в інструкції про це йдеться, але ж не обовязково у всіх ця побічна дія має бути.\r\nЯкщо в когось є то тоді можна і припинити приймати, замінити на інші ліки. \r\nНіяких проблем тут не бачу.
  • Ну там є побічні дії, біль в мязах наприклад, порушення робооти печінки...
Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.